EnergySpain | Om Oss
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Om Oss

Mer info om Energy Spain
Enkelt
Kundfokuserat

Vi är ett team som alltid sätter kunden i fokus och ser till att det ska bli så enkelt som möjligt för kunden. Det är många kunder i Spanien som upplever många problem med sin elleverantör på grund av språkkomplikationer och missförstånd. Vårt fokus är att lösa upp dessa knutar för att det är minst lika enkelt som när man köper el från svenska leverantörer.

Effektivt
Strukturerat

Vi är ett team som arbetar strukturerat och organiserat så att vårt arbete blir så effektivt som möjligt. På så sätt kan vi åstadkomma mer varje dag och förenkla det för alla parter i slutändan. Vi har ständigt kundfokus och på att kunderna ska känna sig trygga med sina avtal och detta når vi genom att ständigt lyssna på kunden och se till kundens behov kommer i första hand.

Expertis
Erfarenhet

För att kunna erbjuda kunderna bra produkter krävs det expertis och vi på EnergySpain har en gedigen bakgrund inom elmarknaden. Tack vare detta kan vi ta fram bra lösningar som passar just er och på så sätt kan kunderna känna sig trygga med vad de får och alla blir nöjda i slutändan. Långvariga relationer är något vi värderar väldigt högt på EnergySpain.
.

Hållbart
Förnybar Energi

Vi arbetar endast med el som kommer från förnybara källor och det är något som vi värderar högt och är stolta över. Så kallad ”GRÖN” el ska inte behöva kosta mer än producerad el från icke förnybara källor. För oss är det viktigt att kunna minska klimatavtrycket för oss och våra kunder så att kommande generationer kan ta över och inte på bekostnad av våra handlingar.

Vilka vi är

Lite mer om vad vi gör

EnergySpain består av ett sammansvetsat team som har ett gediget miljötänk med sig från Sverige. De flesta som kommer från Skandinavien har nog noterat att tänket kring miljö i Spanien inte är lika etablerat som i Skandinavien. För att slå ett slag för miljön i Spanien så erbjuder vi på EnergySpain endast el från förnybara källor så att vi med våra kunder kan lämna över till kommande generationer med gott samvete. Vårt resonemang är att bara för att elen är grön så behöver den inte kosta mer. EnergySpain arbetar även med välgörenhet och för närvarande så står RockAgainst Cancer i fokus. Vårt mål är att sätta ribban högt med fokus på miljö och el så att vi blir förebilder för våra konkurrenter. Gör ett slag för miljö och välgörenhet och samtidigt tjäna pengar genom att bli kund hos oss!

Förnybarenergi0

Kundnöjdhet0

Kunder som tjänar på att byta till Energy i Spanien0

team_image
VD

Magnus Ottosson

Magnus har en gedigen bakgrund som entreprenör och med denna genuina expertis och sin sociala kompetens är han en person som att lita på och som alltid står med båda fötterna på jorden.

team_image
Sales Manager

Crist Ishoo

Crist är en person som sprider glädje till alla i sin omgivning och ett energiknippe utöver det vanliga. Crist har en gedigen bakgrund som entreprenör och med denna kunskap passar han in perfekt i sin roll.

team_image
Ordförande

Lisa Olsson

Lisa Olsson är en mångentreprenör som är väldigt rak och gillar och ha kontroll. Hon tycker om att ha många bollar i luften.

team_image
IT and Support

Daniel Jadeholt

Daniel är en livsnjutare som tycker om att Resa och sitta framför datorn. Han är väldigt social och är väldigt godtrogen mot andra i sin närhet

Partners

DanishEnglishNorwegianSpanishSwedish
You don't have permission to register